SanDisk Cruzer Force - USB-stick - 16 GB

Cruzer Force USB-Flashdrive

Uitgebreide bestandsopslag in een duurzame metalen behuizing

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

  •  NIET GOED, GELD TERUG
  •  DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
  •  BETALEN MET IDEAL
  •  GRATIS VERZENDING
  •  OFFICIAL PARTNER VAN SANDISK EN SAMSUNG

€ 8,25 incl. BTW

-€ 1,70

€ 9,95 incl. BTW

Merk SanDisk
Capaciteit 16 GB

Meer informatie

Uitgebreide bestandsopslag in een duurzame metalen behuizing

Met de Cruzer Force USB-flashdrive krijgt u de beschikking over een grote opslagcapaciteit in een opvallend, stijlvol ontwerp. Deze USB-flashdrive heeft een duurzame metalen behuizing met een extra vleugje stijl. Met capaciteiten tot 64GB kan deze veilige, betrouwbare flashdrive zelfs grote bestanden opslaan, waaronder afbeeldingen in hoge resolutie en HD-video. De flashdrive wordt geleverd met SanDisk SecureAccess™ -software, waarmee u gemakkelijk een versleutelde map met wachtwoordbeveiliging kunt maken. U kunt de gewenste bestanden delen en gevoelige bestanden privé houden.

 

Duurzaam en stijlvol

De Cruzer Force USB-flashdrive is duurzaam en het slanke ontwerp laat u bestanden opslaan in stijl.

Herkrijgbaar in capaciteiten tot 64 gb

Met capaciteiten tot maar liefst 64 GB kan de Cruzer Force USB-flashdrive zelfs zeer grote bestanden bevatten. Houd uw meest belangrijke bestanden altijd binnen handbereik, met inbegrip van HD-video, afbeeldingen met hoge resolutie, muziek en persoonlijke documenten.

Draagbare drive voor eenvoudige bestandsopslag

Deze compacte USB-drive past gemakkelijk in een binnenzak of handtas, dus is het gemakkelijk om een back-up te maken van bestanden, deze op te slaan en ze overal mee naartoe te nemen. Dankzij de kleine opening in de metalen behuizing kunt u de Cruzer Force USB-flashdrive aan een sleutelhanger of sleutelkoord doen en moeiteloos met u meenemen.

SanDisk Secureaccess-software houdt bestanden privé

De Cruzer Force USB-flashdrive wordt geleverd met SanDisk SecureAccess-software, waarmee een map met wachtwoordbeveiliging wordt aangemaakt voor uw gevoelige bestanden. De toepassing gebruikt 128-bits AES-versleuteling, zodat u uw favoriete media kunt delen en tegelijkertijd kunt voorkomen dat onbevoegden toegang kunnen krijgen tot uw privédocumenten.

  • Capaciteit: 16 GB
  • Generatie: 2.0