Sandisk Extreme Go USB 3.1 64 GB

Tot 35x sneller dan standaard USB 2.0-drives

  • Schrijven (Maximaal): 150MB/s 
  • Lezen (Maximaal): 200MB/s

Meer details

  •  NIET GOED, GELD TERUG
  •  DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR
  •  BETALEN MET IDEAL
  •  GRATIS VERZENDING
  •  OFFICIAL PARTNER VAN SANDISK EN SAMSUNG

€ 24,75 incl. BTW

Merk SanDisk
Capaciteit 64 GB

Meer informatie

Kopieer een volledige film in minder dan 40 seconden

Met schrijfsnelheden tot 150 MB/s, kunt u snel kopieerbewerkingen uitvoeren met de SanDisk Extreme® Go USB 3.1-flashdrive. Tot 35x sneller dan standaard USB 2.0-drives, zodat u een volledige 4K-film in minder dan 40 seconden naar de drive kunt kopiëren. Door het specifieke ontwerp wordt de inschuifbare connector beschermd als deze niet wordt gebruikt en de meegeleverde SanDisk SecureAccess™-software biedt wachtwoordbeveiliging van uw privébestanden, terwijl de rest van de drive beschikbaar blijft voor delen.


Hoge snelheid

Met schrijfsnelheden tot 150 MB/s, is de SanDisk Extreme® Go USB 3.1-flashdrive 35x sneller dan standaard USB 2.0-drives zodat u een complete 4K-film in minder dan 40 seconden kunt kopiëren of 1000 foto's in minder dan 60 seconden.

Inschuifbaar ontwerp

De USB-connector kan veilig worden ingeschoven wanneer u deze niet gebruikt.

Klaar voor USB 3.1, maar ook achterwaarts compatibel

De SanDisk Extreme Go USB 3.1-flashdrive is achterwaarts compatibel, zodat u deze in elke gewenste USB 2.0- of USB 3.0-poort kunt schuiven.

SanDisk SecureAccess-software beschermt uw privacy

Maak een privémap op uw drive met SanDisk SecureAccess-software. Deze 128-bit AES-versleuteling-software maakt het eenvoudig om uw belangrijke bestanden te beveiligen met een wachtwoord. Sleep en plaats bestanden in de beveiligde map en ze zijn beschermd.

Eenvoudig bestandsherstel met RescuePRO Deluxe-software

Bij de drive wordt een aanbieding geleverd voor het downloaden van RescuePRO Deluxe-software voor gegevensherstel4. Deze software maakt het gemakkelijk om bestanden te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd (download vereist).